Articole recente

PDL a pus, în noaptea de marţi spre miercuri, "banderole" cu sloganul "PSD: Furăm tot!" peste afişele pe care apare sloganul distorsionat al democrat-liberalilor, "PSD: Noi cu voi. PDL: Ei cu ei", acoperind, astfel, aceste panouri electorale.

Panourile electorale ale PSD pe care apăreau însemnele electorale cu sloganul "PSD: Noi cu voi. PDL: Ei cu ei" au fost acoperite de banderole late, pe care le-au pus democrat-liberalii.

Prim-vicepreşedintele PDL Adrian Videanu a spus că democrat-liberalii îşi asumă acest gest, pentru că afişajele respective ale PSD erau ilegale.

Pe "banderolele" PDL apare sloganul "PSD: Furam tot!", scris cu litere mari, iar pe marginea de jos a afişului se precizează că afişul este ilegal conform deciziei BEM 304, din 10.11.2008.

Biroul Electoral Municipal al Municipiului Bucureşti a admis, luni, plângerea depusă de Partidul Democrat Liberal, prin care acuza "comportamentul abuziv al Alianţei PSD+PC", care şi-a însuşit sloganul de campanie al PD-L, "Ei cu ei, noi cu voi".

Potrivit deciziei BEM, Legea nr. 35/2008 prevede că semnul electoral folosit de un competitor electoral nu poate fi utilizat de alt patid politic, alianţă politică, alianţă electorală sau organizaţie a cetăţeni8lor aparţinând unei monorităţi naţionale înregistrată ulterior, decât cu consimţământul celui cărora le aparţine.

PDL a înregistrat o plângere la BEM, prin care acuză Alianţa PSD+PC că "foloseşte ilegal sloganul partidului, Ei cu Ei. Noi cu voi", în condiţiile în care formaţiunea a înregistrat la OSIM şi la Tribunalul Bucureşti acest slogan, şi nici nu a cedat dreptul de folosinţă al acestei simbol grafic electoral".

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, marţi, că că va contesta în termen de 48 de ore plângerea depusă la BEM de către democrat-liberali cu privire la afişajul pus de social-democraţii din Bucureşti pe panourile electorale, şi că va plăti toate amenzile ce se impun sau va răspunde penal în cazul în care se va dovedi că a greşit.

Sursa: Mediafax



Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates