Articole recente

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a declarat, pentru "Gândul", că nu i s-a făcut propunerea de a deveni premier al viitorului guvern şi nici nu crede că i se va face.

"Nu mi s-a făcut o asemenea propunere şi nici nu cred că mi se va face", a declarat Mugur Isărescu, pentru "Gândul", întrebat despre posibilitatea de a fi desemnat premier.

Guvernatorul BNR nu a precizat însă dacă îşi doreşte sau nu să revină pe scena politică, neînchizând speculaţiile pe această temă, scrie cotidianul citat, în ediţia de joi.

Reacţia lui Isărescu vine după ce preşedintele Traian Băsescu a expus recent condiţiile pe care viitorul premier trebuie să le îndeplinească – să fie o persoană în care şeful statului are încredere şi să fie capabil să adune partidele în jurul său.

Tot atunci, Băsescu a spus că are încredere în candidatul PDL pentru această funcţie, Theodor Stolojan, dar că acesta nu este singura soluţie.

Chiar şeful statului a ţinut, în urmă cu o săptămână, să demonteze speculaţiile cu privire la o eventuală venire a guvernatorului BNR, Mugur Isăescu, în fruntea viitorului Executiv, mai scrie "Gândul".

"Dacă vă gândiţi la speculaţii legate de guvernatorul Băncii Naţionale, renunţaţi la ele", a precizat preşedintele.

Sursa: Gandul



Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates