Articole recente

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a prezentat, marţi, într-o conferinţă de presă, un plan anticriză pe care un eventual Guvern PSD ar urma să îl aplice după câştigarea alegerilor, unul dintre punctele acestuia privind garantarea integrală a depozitelor populaţiei din sistemul bancar românesc.

"În condiţiile în care asaltul asupra băncilor din România şi vulnerabilitatea băncilor străine, care sunt bănci-mamă în România, persistă, considerăm că este importantă protecţia economiilor depozitate de către populaţie în sistemul bancar din România", a explicat Geoană.

Liderul PSD a precizat că formaţiunea sa doreşte să asigure garantarea intagrală a depozitelor populaţiei, ca un pas pentru creşterea încrederii în bănci.

"Suntem interesaţi în stimularea economisirii, PSD propune eliminarea completă a impozitului pentru economiile populaţiei, pentru depunerile în bănci", a adăugat Geoană.

Liderul PSD a mai arăta că formaţiunea sa este împotriva scutirilor de taxe pentru profitul făcut la bursă şi în favoarea scutirii de taxe pentru cei care doresc să economisească, aceasta fiind şi o formă de recapitalizare a sistemului bancar românesc.

Declaraţia liderului PSD vine la două zile de la anunţul prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan potrivit căruia democrat-liberalii au elaborat un program guvernamental anti-criză, bazat pe trei scenarii de creştere economică a României, acuzând Guvernul că nu are o asemenea strategie.

Sursa: Mediafax

2 comentarii

  1. Anonim  

    25 noiembrie, 2008 22:44

    Salut, sunt Varby si am facut schimb de linkuri cu tine. Organizez un concurs cu premii in valoare de 100 de lei pe tema: "cea mai amuzanta intamplare din viata ta". Pe langa premiile materiale daca castigi iti fac timp de o luna promovare gratuita pe blog(prin banner).
    In plus articolul tau va aduce multe zambete pe fetele oamenilor.

    Imi cer scuze daca te-am deranjat si iti doresc sarbatori fericite.

  2. Dan Gheorghe  

    04 decembrie, 2008 15:58

    intrebarea e cum vor arata clasamentele astea peste sase luni. sa vedem atunci cata popularitate vor mai avea partidele care intra acum la guvernare, cate procente va avea partidul ramas in opozitie. dar mai ales cate procente vor avea partidele care n-au intrat acum in parlament. parerea mea e ca anul 2009, cel plin de criza economica, va rasturna ordinea procentelor de acum. mai ales ca se vorbeste deja de anticipate. si cei din urma s-ar putea sa fie …



Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates